+386 3 818 3320 - OŠ Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

 

 

Lasje so kar naprej mastni. Na obrazu in drugod po telesu se množijo mozolji. Na vsem lepem te družina spravlja ob živce. Kaj se dogaja?

 

 

 

 

Povsod po telesu izraščajo dlake. Kožo so napadle akne. Na vsem lepem pa punce sploh niso več tako nadležna bitja. Kaj se dogaja?

 

 

 

 

Glavna junaka knjige, Berni in Ben, sta nenavadna mala popotnika skozi čas. Na svoji poti raziskujeta in predstavljata najpomembnejša odkritja, dogodke in spomenike na svetu. Zanimivo.

 

 

Najstništvo je res zahtevno poglavje človekovega razvoja –  tako za otroke kakor tudi za starše. Naporno, ne samo težavno. To je tudi čas, ko starši delamo več napak, kot si mislimo. Knjiga Najstniki navdušuje z zlatimi pravili  reševanja najpogostejših  najstniških težav in nasveti za obravnavanje značilnih najstniških tem, kot so  prva ljubezen, spolnost, šola, vrstniško nasilje, internet, pomoč doma, prijatelji, ločitev staršev, skrb za videz ipd. Izvedeli pa boste tudi, katere so običajne tegobe odraščanja in pri katerih bi bilo dobro poiskati strokovno pomoč.

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)