Joomla Template by Create Website

ŠPORTNI DAN - PLAVANJE - AQUALUNA
8. 6. 2017

Aqualuna 004Na sončni četrtek smo se z učenci od šestega do devetega razreda odpravili na zadnji športni dan. Tokratne aktivnosti so bile povezane s plavanjem, dejavnost pa smo opravili v termalnem parku Aqualuna.

 

FOTOGALERIJA

Prispevek dodala: Borut Pihlar in Boštjan Šelekar

ŠPORTNI DAN - 1. - 5. razred - ATLETSKI TROBOJ
Podčetrtek; 12. 5. 2017

IMG 9599V petek, 12.5., smo izvedli atletski športni dan. Učenci in učenke podružnične in matične osnovne šole so tekmovali v atletskem troboju, ki zajema skok v daljino, met vorteksa in tek na 60 metrov. Za učenke in učence 4. in 5. razreda je bila to tudi izbirna tekma za medobčinsko tekmovanje v atletskem troboju, ki bo letos v Šmarju pri Jelšah.

 
FOTOGALERIJA

Prispevek dodal: Borut Pihlar

ŠPORTNI DAN 5. RAZRED
9. 5. 2017

DSC 2739V torek, 9. 5. 2017, so se učenci petih razredov s kolesi odpeljali v Rogaško Slatino. Kljub oblačnemu vremenu, so uživali v lepotah narave, opazovanju živali in tako brez težav premagali manjše vzpetine. V Rogaški Slatini so pomalicali, igrali nogomet ali badminton ali pa preprosto počivali in se pogovarjali. Vožnja nazaj je bila hitra, saj so jo uspeli prevoziti brez postanka. Ob povratku v šolo so bila lička zagorela, nekateri utrujeni, vsi pa nasmejani in polni lepih vtisov.


FOTOGALERIJA

Prispevek dodala: Antonija Vodeb 

ZIMSKI ŠPORTNI DAN 7. IN 9. RAZRED
Rogla; 1. 3. 2017

Zimski SPDV sredo 1. marca smo na Rogli, v pravi zimski idili, izvedli zimski športni dan za učence sedmih in devetih razredov. Sedmošolci so lepote Rogle, odete v snežno oddejo, opazovali s tekaških smuči, devetošolci pa med spuščanjem po strminah na alpskih smučeh.

 

 Prispevek dodal: Borut Pihlar

ZIMSKI ŠPORTNI DAN - 4. - 5. RAZRED
Rogla; 18. 1. 2017

IMG 7315V sredo, 18.1., smo s četrtošolci in petošolci izvedli zimski športni dan na Rogli. Učenci četrtega razreda so v sklopu vseslovenskega projekta "Šolar na smuči" imeli na športnem dnevu smučarsko vsebino, učenci petega razreda pa so spoznavali smučarski tek.

 

FOTOGALERIJA

Prispevek dodal: Boštjan Šelekar