Joomla Template by Create Website

POLETNA ŠOLA V NARAVI - 5. razred
Omišalj; 12. - 16. 6.2017

DSC 3383Vsi učenci in učenke 5. razreda matične in podružnične šole so, skupaj z razredničarkama in učitelji plavanja, v Omišalju na otoku Krku preživeli pet nepozabnih dni v poletni šoli v naravi. V čudovitem vremenu so izpopolnjevali svoje znanje plavanja, šolsko delo nadaljevali z drugačnimi oblikami in metodami, vse skupaj pa popestrili s športnimi, kulturnimi in zabavnimi dejavnostmi.FOTOGALERIJA        VIDEO  

Prispevek dodal: Borut Pihlar

Preberi več

3. IN 4. RAZRED V CŠOD DOM JURČEK - KOČEVJE
27. 2. - 3. 3. 2017

IMG 0207

Pozdravljeni!
Učenci matične in podružnične šole aktivno preživljajo teden dni v domu Jurček v Kočevju. Od ponedeljka, 27. februarja do petka, 3. marca bodo širili naravoslovna in družboslovna znanja, se športno udejstvovali in aktivno preživljali prosti čas. 

Nastalo je nekaj lepih foto utrinkov, ki si jih lahko ogledate v naši fotogalerijah.

FOTOGALERIJA - 1. dan   FOTOGALERIJA - 2. dan   FOTOGALERIJA - 3. dan   FOTOGALERIJA - 4. dan   FOTOGALERIJA - 5. DAN

Prispevek dodala: Majda Pepevnik

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI - 2. RAZRED
Ribniško Pohorje, 13. - 18. 2017

ŠvN 2 2017 resized

Učenci 2. razreda smo od 13. 2. do 17. 2. 2017 preživeli pet nepozabnih in zelo aktivnih dni v zimski šoli v naravi na Ribniškem Pohorju. Učenje smučanja je potekalo dvakrat dnevno. Ob poznih popoldnevih in večerih smo pisali razglednice, poslušali zanimive pravljice, reševali križanke, sudoko, rebuse, risali, pisali, prepevali. Pogumno smo se odpravili na nočni pohod s svetilkami. Skupne urice druženja smo zapolnili tudi z družabnimi igrami. Prisluhnili smo predavanju o varnosti na smučišču. Ob zaključku pa je sledil končni preizkus smučanja, kjer so otroci pokazali koliko so se v teh dneh naučili. Zadnji večer je sledila zaključna podelitev diplom in medalj za uspešno opravljen smučarski tečaj. Večer smo zaključili s plesom. Torej, šola v naravi je bila poučna, vzgojna, ustvarjalna, prijetna in zabavna.

VIDEO

Prispevek dodala: Milena Kranjčec 

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI
Trije kralji; 23. - 27. 1. 2017

DSC 2230 CustomUčenci šestih razredov so preživeli pester teden v zimski šoli v naravi na Planini pod Šumikom na smučišču Trije kralji. Vsak dan so izpopolnjevali svoje smučarsko znanje. Preizkusili so se v smučarskih tekih. Ob večerih so bile na urniku različne dejavnosti - spretno so podirali keglje na bowlingu, šli so na nočni pohod z baklami, poslušali predavanje o živalih na Pohorju ... Zadnji dan so zaključili s plesom, pesmijo in igro. Zimska šola v naravi je dragocena izkušnja za vse udeležence.


FOTOGALERIJA          VIDEO

                                                                                                            Prispevek dodala: Špela Mrkša

POLETNA ŠOLA V NARAVI - 5. razred
Omišalj; 13. - 17. 6.2016

DSC 1472Vsi učenci in učenke 5. razreda so, skupaj z razredničarkama in učitelji plavanja, v Omišalju na otoku Krku preživeli pet nepozabnih dni v poletni šoli v naravi. Kljub muhastemu vremeno smo program izpeljali v celoti. Od ponedeljka do petka so izpopolnjevali svoje znanje plavanja, šolsko delo nadaljevali z drugačnimi oblikami in metodami, vse skupaj pa popestrili s športnimi, kulturnimi in zabavnimi dejavnostmi.FOTOGALERIJA           VIDEO

Prispevek dodal: Borut Pihlar