Joomla Template by Create Website

POLETNA ŠOLA V NARAVI - 5. razred
Omišalj; 12. - 16. 6.2017

DSC 3383Vsi učenci in učenke 5. razreda matične in podružnične šole so, skupaj z razredničarkama in učitelji plavanja, v Omišalju na otoku Krku preživeli pet nepozabnih dni v poletni šoli v naravi. V čudovitem vremenu so izpopolnjevali svoje znanje plavanja, šolsko delo nadaljevali z drugačnimi oblikami in metodami, vse skupaj pa popestrili s športnimi, kulturnimi in zabavnimi dejavnostmi.FOTOGALERIJA        VIDEO  

Prispevek dodal: Borut Pihlar

Preberi več

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI - 2. RAZRED
Ribniško Pohorje, 13. - 18. 2017

ŠvN 2 2017 resized

Učenci 2. razreda smo od 13. 2. do 17. 2. 2017 preživeli pet nepozabnih in zelo aktivnih dni v zimski šoli v naravi na Ribniškem Pohorju. Učenje smučanja je potekalo dvakrat dnevno. Ob poznih popoldnevih in večerih smo pisali razglednice, poslušali zanimive pravljice, reševali križanke, sudoko, rebuse, risali, pisali, prepevali. Pogumno smo se odpravili na nočni pohod s svetilkami. Skupne urice druženja smo zapolnili tudi z družabnimi igrami. Prisluhnili smo predavanju o varnosti na smučišču. Ob zaključku pa je sledil končni preizkus smučanja, kjer so otroci pokazali koliko so se v teh dneh naučili. Zadnji večer je sledila zaključna podelitev diplom in medalj za uspešno opravljen smučarski tečaj. Večer smo zaključili s plesom. Torej, šola v naravi je bila poučna, vzgojna, ustvarjalna, prijetna in zabavna.

VIDEO

Prispevek dodala: Milena Kranjčec 

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI
Trije kralji; 23. - 27. 1. 2017

DSC 2230 CustomUčenci šestih razredov so preživeli pester teden v zimski šoli v naravi na Planini pod Šumikom na smučišču Trije kralji. Vsak dan so izpopolnjevali svoje smučarsko znanje. Preizkusili so se v smučarskih tekih. Ob večerih so bile na urniku različne dejavnosti - spretno so podirali keglje na bowlingu, šli so na nočni pohod z baklami, poslušali predavanje o živalih na Pohorju ... Zadnji dan so zaključili s plesom, pesmijo in igro. Zimska šola v naravi je dragocena izkušnja za vse udeležence.


FOTOGALERIJA          VIDEO

                                                                                                            Prispevek dodala: Špela Mrkša

POLETNA ŠOLA V NARAVI - 5. razred
Omišalj; 13. - 17. 6.2016

DSC 1472Vsi učenci in učenke 5. razreda so, skupaj z razredničarkama in učitelji plavanja, v Omišalju na otoku Krku preživeli pet nepozabnih dni v poletni šoli v naravi. Kljub muhastemu vremeno smo program izpeljali v celoti. Od ponedeljka do petka so izpopolnjevali svoje znanje plavanja, šolsko delo nadaljevali z drugačnimi oblikami in metodami, vse skupaj pa popestrili s športnimi, kulturnimi in zabavnimi dejavnostmi.FOTOGALERIJA           VIDEO

Prispevek dodal: Borut Pihlar

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI 2016 - 6. razred
TRIJE KRALJI, 25. - 29. 1. 2016

DSC 0021Od 25. – 29. januarja 2015 so se na Treh Kraljih, učenci in učenke 6. razreda, udeležili zimske šole v naravi. Spremljali so jih razredničarki in učitelji smučanja. Ob učenju in izpopolnjevanju znanja alpskega smučanja in drugih športno-rekreativnih dejavnostih je bil za učence organiziran tudi pouk in predavanja. Kljub visokim temperaturam za ta letni čas smo imeli zelo dobre pogoje za smučanje. Vsi učenci začetniki smučanja so se naučili smučati, vsi ostali pa izboljšali svoje smučarsko znanje.


FOTOGALERIJA
        VIDEO

Prispevek dodal: Borut Pihlar