Joomla Template by Create Website

6. POLETNA ŠOLA GOLFA
Olimje; 3. - 7. 7. 21017

IMG 1893 CustomV tednu od 3. do 7. julija je ŠD OŠ Podčetrtek in A golf klub organiziral že šesto poletno šolo golfa.
Zaključka vadbe golfa, ki poteka celo šolsko leto v OŠ Podčetrtek, se je udeležilo osemnajst mladih golfistov, ki so pridobljeno znanje golfa  nadgradili še z igro na pravem igrišču.

PLAVALNI TEČAJ 3. RAZRED 2017
3. 4. - 7. 4. 2017

PLAVALNI CustomOd 3. 4. do 7. 4. smo z učenci 3. razreda izvedli plavalni tečaj v Termah Olimia. Učenci so se pod budnim očesom učiteljev plavanja, Boštjanom Šelekarjem, Kajo Humski in Sašo Kolar, pridno učili plavati in s tem tudi nadgrajevali plavalno znanje. 1 učenec je osvojil priznanje bronasti konjiček, 1 učenec priznanje srebrni konjiček, 3 učenci so osvojili priznanje zlati konjiček, 3 učenci priznanje delfinček in kar 14 učencev je osvojilo priznanje bronasti delfin. Plavalni tečaj se je zaključil zelo uspešno.

                                                      
                                                                                                                   
   FOTOGALERIJA                                                                                                            

5 . POLETNA ŠOLA GOLFA
8. 7. 2016

IMG 3557V tednu od 4. do 8. julija je ŠD OŠ Podčetrtek in A golf klub organiziral že peto poletno šolo golfa.
Zaključka vadbe golfa, ki poteka celo šolsko leto v OŠ Podčetrtek, se je udeležilo trinajst mladih golfistov, ki so pridobljeno znanje golfa  nadgradili še z igro na pravem igrišču.

PLAVALNI TEČAJ 3. razred - 2016
7.3. - 14.3.2016

DSC 0528V času od 7.3. do 14.3. smo izvajali plavalni tečaj za učence 3. razreda v Termah Olimia. Udeležilo se ga je 32 otrok. Poučevali so učitelji plavanja, Boštjan Šelekar, Anja Špoljar Škrabl, Sašo Oberski in Saša Kolar. Nekateri učenci so izboljšali plavalno znanje, nekateri pa so se naučili plavati. 6 učencev je osvojilo bronastega konjička, 5 učencev srebrnega konjička, 4 učenci zlatega konjička, 4 učenci priznanje delfinček in 13 učencev bronastega delfina.     


 FOTOGALERIJA             

4 . POLETNA ŠOLA GOLFA
3. 7. 2015

IMG 4051V tednu od 29. junija do 3. julija je ŠD OŠ Podčetrtek in A golf klub organiziral že četrto poletno šolo golfa.
Zaključka vadbe golfa, ki poteka celo šolsko leto v OŠ Podčetrtek, se je udeležilo osem mladih golfistov, ki so pridobljeno znanje golfa  nadgradili še z igro na pravem igrišču.