Tradicionalni slovenski zajtrk bo tudi letos eden izmed osrednjih dogodkov dneva slovenske hrane, ki ga bomo obeležili v petek, 15. novembra 2019.
Vsi otroci in delavci šole in vrtca bomo ta dan zajtrkovali
- predmetna stopnja (6.—9. razred) ob 7.30 v jedilnici,
- razredna stopnja (1.—5. razred) ob 8.20 v jedilnici,
- vrtec ob 8.00 (po skupinah) v svojih igralnicah.
NAMEN DNEVA SLOVENSKE HRANE JE, DA DAMO PREDNOST SLOVENSKI OZ. LOKANO IN EKOLOŠKO PRIDELANI HRANI.
Kaj bomo zajtrkovali?
- kruh (lokalni dobavitelj — Podčetrtek)
- mleko (lokalni dobavitelj – Buče )
- maslo (Zelena dolina – Arja vas)
- med (lokalni dobavitelj — Bistrica ob Sotli)
- jabolko (lokalni dobavitelj – Kozje)
DOBER TEK!
Vodja prehrane: Martina Leskovšek
Foto: https://prehrana.si/
(Skupno 499 obiskov, današnjih obiskov 1)