Skoči na glavno vsebino

Tradicionalni slovenski zajtrk bo tudi letos eden izmed osrednjih dogodkov dneva slovenske hrane,  ki ga bomo obeležili v petek, 15. novembra 2019.
Vsi otroci in delavci šole in vrtca bomo ta dan zajtrkovali

  • predmetna stopnja (6.—9. razred) ob 7.30 v jedilnici,
  • razredna stopnja (1.—5. razred) ob 8.20 v jedilnici,
  • vrtec ob 8.00 (po skupinah)  v svojih igralnicah.

NAMEN DNEVA SLOVENSKE HRANE JE, DA DAMO PREDNOST  SLOVENSKI  OZ. LOKANO IN EKOLOŠKO  PRIDELANI HRANI.

Kaj  bomo zajtrkovali?

  • kruh (lokalni dobavitelj — Podčetrtek)
  • mleko (lokalni dobavitelj –  Buče )
  • maslo (Zelena dolina – Arja vas)
  • med (lokalni dobavitelj — Bistrica ob Sotli)
  • jabolko (lokalni dobavitelj –  Kozje)

DOBER TEK!

                                                                                     Vodja prehrane: Martina Leskovšek
Foto: https://prehrana.si/

(Skupno 489 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost